izbornik

O nama

Tvrtka Krešimir – Futura d.o.o. osnovana je 1994. godine kao djelatnost za postavljanje i održavanje samoposlužnih automata za distribuciju toplih i hladnih napitaka te sitnih proizvoda za grickanje.
Postavljanje automata, njegovo održavanje i servisiranje isključivo je naš trošak, a vaše je samo da uživate u aromi ispijanja prave talijanske kave espresso ili bilo kojeg vrhunski pripremljenog toplog napitka te u osvježavajućim hladnim napitcima i grickalicama poznatih i priznatih proizvođača.

SAMOPOSLUŽNI AUTOMAT – što je to?

To je uređaj za distribuciju toplih napitaka (kave, cappuccina, vruće čokolade, voćnog čaja…), hladnih napitaka (sokova u limenkama ili PET ambalaži) i sitnih proizvoda za užinu (grickalica, čokoladica, kroasana…).
Kupnja proizvoda iz automata obavlja se ubacivanjem kovanica, novčanica, umetanjem beskontaktnih ključeva (vidi Naplatni sustavi), a tvrtkama se nudi mogućnost mjesečnog obračuna izdanih napitaka.

Poduzeće se vodi politikom kvalitete, razvoja i stalnog tehničkog usavršavanja, a uz potporu djelatnika uspjelo je stvoriti respektabilno tržište na području cijele Hrvatske te ima postavljenih više od 1300 samoposlužnih automata, ponajprije na zadovoljstvo svojih klijenata, a time i na vlastito zadovoljstvo.

Pojavom vode punjene u galone svoj asortiman proširuje i tom uslugom te u suradnji s Podravkom d.d. uspješno distribuira izvorsku vodu STUDENA punjenu u galone i uređaje za istakanje pitke vode.
Tvrtka trenutačno ima 25 djelatnika, od kojih petnaest radi na terenu na opskrbi i održavanju uređaja, a šest djelatnika u središnjem servisu neprestano se brine za kvalitetu usluge.

Svaki od djelatnika koji dolaze u dodir s automatima i sastojcima za napitke za to je educiran i ima položen tečaj održavanja svoje higijene, higijene automata i bližeg okruženja u skladu s poslom koji obavlja i prema propisima, a provodimo i redovite sanitarne preglede.
Djelatnici vođeni politikom tvrtke o dugoročnom zapošljavanju stalno napreduju i usavršavaju svoje znanje te svakodnevno obilaze automate, provjeravaju njihovo tehničko stanje i opskrbljuju ih svježim sastojcima, a njihov dolazak na svaku lokaciju u pravo vrijeme omogućen je njihovim brojem i automatiziranošću uređaja.

Sirovine koje se upotrebljavaju u automatima za tople napitke i proizvodi koji se distribuiraju u automatima za hladne napitke nabavljaju se od renomiranih svjetskih i domaćih proizvođača.
Tvrtka neprestano prati i primjenjuje najnovija tehnička dostignuća u poslovanju samoposlužnim automatima te u svojoj ponudi uvijek ima najnovije modele automata i naplatnih sustava u svrhu postizanja zadovoljstva naših klijenata odnosno korisnika proizvoda koje izdaju naši samoposlužni automati.

U slučaju zastoja ili kvara postavljenog automata tvrtka nakon dojave na besplatni telefon servisa 0800-388-844 može u roku od sat vremena poslati servisnu službu ili najbližeg djelatnika na mjesto kvara i započeti s otklanjanjem njegova uzroka.
Stalna zaliha rezervnih dijelova, pa i automata u skladištu tvrtke omogućuje zamjenu automata drugim u roku od 24 sata ako je riječ o većem kvaru čije je otklanjanje na lokaciji klijenta neprihvatljivo.

Odaberite idealan uređaj za vaš ured ili tvrtku